Samarbejdsmuligheder

Sæt dit præg på det kommende erhvervsliv

Vi giver dig som virksomhed flere forskellige muligheder for at samarbejde med Grønlands Handelsskole, da vi mener, at det giver den bedste synenergi for både dig og de studerende. Vores undervisningsvision er baseret på at styrke forbindelsen mellem viden og virkelighed.

 ”Det er et karaktertræk ved skolen, at de leverer det, som erhvervslivet og samfundet har brug for.” Brian Buus Pedersen, tidligere direktør i Grønlands Erhverv.

Vi tilbyder blandt andet foredrag, gæsteforelæsere, projektskrivning og mentorordning. Som mentor stiller virksomheden denne til rådighed for en af vores studerende.

Gæsteforelæsere

Har du noget på hjerte?

Som gæsteforelæser på Grønlands Handelsskole har du mulighed for at bidrage med inputs og nye vinkler fra erhvervslivet. Og det er netop denne vinkel, der kan bidrage til at vores studerende lettere kan omsætte teoretisk viden til praksis. Du har samtidig chancen for at møde og komme i dialog med nogle af dine fremtidige medarbejdere.

De praktiske forhold f.eks. i relation til længden på forelæsningen aftaler vi nærmere omkring. Hvis du har interesse på området må du endelig skrive en mail til  ninuuk@ninuuk.gl.

Projektskrivning

Vores erfaring er, at nye vinkler og ideer til virksomheden i mange tilfælde opstår fra uventet side – og ofte med nyuddannede eller studerende som katalysatorer.

Som virksomhed har man mulighed for at samarbejde med studerende på Grønlands Handelsskole. Det kan f.eks. være omkring aktuelle projekter i virksomheden. Det kan være alt fra markedsundersøgelser til regnskab og dekorering af butiksvinduer. Det giver dig som virksomhed mulighed for at få adgang til de mest opdaterede ressourcer med den viden, du eftersøger, og samtidig kan det være en forsmag på en potentiel kommende medarbejder.

Mentorordning

Som virksomhedsmentor for en af vores studerende har du mulighed for at dele ud af din viden og dine erfaringer fra din uddannelse og dit arbejdsliv.

Når en erhvervsmentor stiller sine erfaringer og ressourcer til rådighed for vores studerende, oplever vi, at det giver mening for både den, der giver, og den, der tager imod erfaringerne.

Er du blevet nysgerrig på vores mentorordning, er du velkommen til at kontakte vores studievejleder på studievejleder@ninuuk.gl.