Er du vores nye studievejleder?

Har du interesse for vejledning? Brænder du får at hjælpe studerende med rådgivning og vejledning af ved valg af uddannelse? Så er det dig vi søger.

Greenland Business School er en velfunderet og dynamisk uddannelsesinstitution, der udbyder en række erhvervsrettede og praktikbaserede uddannelser i tæt samarbejde med virksomheder og offentlige instanser. Greenland Business School er inde i en udviklingsfase med fokus på nye tilbud, som skal styrke vores ambition om at tiltrække og fastholde studerende samt at matche erhvervslivets behov for kompetent arbejdskraft. Derfor leder vi nu efter vores nye studievejleder.

Dine opgaver...

Arbejdsopgaverne som studievejleder er varieret og kræver at du både kan arbejde selvstændigt og sammen med andre på tværs af faglige grænser. Du vil daglig have kontakt med studerende, undervisere, uddannelsesinspektører, ledelsen og eksterne samarbejdspartnere. Som studievejleder bliver du først og fremmest ansvarlig for at vejlede og rådgive eleverne og de studerende på skolen. Derudover kommer du også til at deltage i visitation og optagelse af nye elever studerende samt at varetage eksterne henvendelser, der drejer sig om skolens uddannelsestilbud. Brobygning til Majoriaq og folkeskolerne er en prioriteret opgave. Desuden omfatter arbejdsopgaver også brug af it-systemer, såsom Lectio og It-reg og udarbejdelse af statistisk materiale. Arbejdet kræver, at du trives med at arbejde på tværs af afdelinger samtidig med at du kan bevare overblikket over detaljekrævende opgaver. Du vil referere til administrationschef.

Vi ønsker...

At du har en relevant erhvervsuddannelse, suppleret med relevant uddannelse eller kurser inden for uddannelses-, og erhvervs- og karrierevejledning. Du er en person som brænder for og har erfaring med studievejledning og kendskab til såvel erhvervsuddannelser som det grønlandske uddannelsessystem. Vi forventer, at du evner at arbejde selvstændig, struktureret og er detaljeorienteret. Du har gode It-kundskaber og er erfaren bruger af Office-pakken. Endvidere skal du have samarbejdsevner samt at du har gode kommunikations- og formuleringsevner på både grønlandsk og dansk være fordelagtigt. I alle sammenhænge er det vigtigt, at du er en dedikeret holdspiller, som vil relationerne med kollegaer og studerende og som trives i et dynamisk og fleksibelt miljø.

Vi tilbyder...

En fuldtidsstilling på en uddannelsesinstitution i vækst og med muligheden for personlig og faglig udvikling gennem kurser og efteruddannelser. Spændende udfordringer og muligheden for at blive del af et hold dygtige, engagerede, inspirerende og innovative kollegaer, hvor godt humør er en væsentlig ingrediens i hverdagen.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Arbejdstiden er 40 timer om ugen, og stillingen ønskes besat 1. april 2024 eller efter aftale.

Bolig

Der anvises ikke personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes ret til anvist personalebolig. Personaleboligen er knyttet op på ansættelsesforholdet, og skal fraflyttes ved ansættelsesforholdets ophør.

Yderligere oplysninger

Kan du se dig selv som studievejleder på vores hold, og vil du vide mere, så kontakt administrationschef Tine Evaldsen, tlf. 342563 eller e-mail tiev@gbs.gl

Læs mere om Greenland Business School på www.gbs.gl.

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist 30. marts 2024. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt efter ansøgningsfristen.

Vi glæder os til at høre fra dig!