For Virksomheder

En verden af muligheder

Som virksomhed er der mange muligheder i spil, når man indgår i et samarbejde med Greenland Business School.

Vi kan give din virksomhed adgang til den nyeste tilgængelige viden gennem efteruddannelse, skræddersyede kurser, ved at ansætte en praktikant eller ved at indgå i en mentorordning hvor du endda får mulighed for at sætte dit eget præg.

Få en praktikant

Vil du også have de mest opdaterede kompetencer ansat hos dig?

Kan din virksomhed bruge et sæt øjne, som kan bidrage med et nyt indblik? Ved at få en praktikant har din virksomhed mulighed for at præge denne  så vedkommende passer til jer.

Vi har flere uddannelser, som indeholder praktik. Vi har som mål at finde det rette match mellem  din virksomhed og en studerende hos os. Derfor ønsker vi, at invitere din virksomhed til et netværksarrangement, hvor du kan møde de studerende fra flere uddannelser og uddannelsesretninger og forhåbentligt finde det rette match for jer.

Du kan allerede nu ansøge om at din virksomhed bliver godkendt som praktikplads til eksempelvis AU-studerende, så du kan få gavn af den nyeste viden og kompetencer.

Vil du gerne søge inspiration i forhold til, hvilken uddannelse og uddannelsesretning, der vil være det rette for din virksomhed, at finde en praktikant indenfor, kan du læse om, hvad de enkelte uddannelser indeholder. Vi har også dygtige medarbejdere, som er klar til at hjælpe dig med dette, så tøv endelig ikke med at tage kontakt.

Nedenfor kan du læse mere om de generelle krav, der stilles til virksomheder, der ønsker at få en eller flere praktikanter ansat. Der kan forekomme specifikke krav og beskrivelser til udvalgte uddannelser. Disse findes under den specifikke studieretning.

”Det er et karaktertræk ved skolen, at de leverer det, som erhvervslivet og samfundet har brug for.”

Brian Buus Pedersen
Tidligere direktør i Grønlands Erhverv

Samarbejds­muligheder

Sæt dit præg på det kommende erhvervsliv

Vi giver dig som virksomhed flere forskellige muligheder for at samarbejde med Greenland Business School, da vi mener, at det giver den bedste synenergi for både dig og de studerende. Vores undervisningsvision er baseret på at styrke forbindelsen mellem viden og virkelighed.

Vi tilbyder blandt andet foredrag, gæsteforelæsere, projektskrivning og mentorordning. Som mentor stiller virksomheden denne til rådighed for en af vores studerende.

Gæsteforelæsere

Har du noget på hjerte?

Som gæsteforelæser på Greenland Business School har du mulighed for at bidrage med inputs og nye vinkler fra erhvervslivet. Og det er netop denne vinkel, der kan bidrage til at vores studerende lettere kan omsætte teoretisk viden til praksis.

Du har samtidig chancen for at møde og komme i dialog med nogle af dine fremtidige medarbejdere.

De praktiske forhold f.eks. i relation til længden på forelæsningen aftaler vi nærmere omkring. Hvis du har interesse på området må du endelig skrive en mail til gbs@gbs.gl.

Projekt­skrivning

nye vinkler og ideer

Vores erfaring er, at nye vinkler og ideer til virksomheden i mange tilfælde opstår fra uventet side – og ofte med nyuddannede eller studerende som katalysatorer.

Som virksomhed har man mulighed for at samarbejde med studerende på Greenland Business School. Det kan f.eks. være omkring aktuelle projekter i virksomheden. Det kan være alt fra markedsundersøgelser til regnskab og dekorering af butiksvinduer.

Det giver dig som virksomhed mulighed for at få adgang til de mest opdaterede ressourcer med den viden, du eftersøger, og samtidig kan det være en forsmag på en potentiel kommende medarbejder.

Mentorordning

erhvervs­mentor

Som virksomhedsmentor for en af vores studerende har du mulighed for at dele ud af din viden og dine erfaringer fra din uddannelse og dit arbejdsliv.

Når en erhvervsmentor stiller sine erfaringer og ressourcer til rådighed for vores studerende, oplever vi, at det giver mening for både den, der giver, og den, der tager imod erfaringerne.

Mentorordning

Er du blevet nysgerrig på vores mentorordning, er du velkommen til at kontakte vores studievejleder på studievejleder@ninuuk.gl.