Skal vi skabe succes sammen?

GBS

Niuernermik Ilinniarfik, har i over 40 år skabt fundamentet for fremtidens erhvervsfolk. Vi udbyder et bredt udsnit af erhvervsrettede og praktikbaserede uddannelser inden for det erhvervsfaglige område.

Mission

  • GBS uddanner fremtidens unge til at varetage centrale funktioner inden for de merkantile områder på arbejdsmarkedet og i samfundet.

  • Vi udvikler og styrker de unges faglige og personlige kompetencer, så de kan samarbejde og tage initiativ og ansvar.

  • Vi har særligt fokus på fremtiden gennem internationalisering, digitalisering og løbende udvikling af uddannelser.

  • Vi samarbejder med erhvervslivet for at sikre at uddannelsesudbuddet følger med samfundsudviklingen.

  • Gennem uddannelse af de unge bidrager vi til større social lighed, ligestilling mellem kønnene, økonomisk vækst og innovation både i Grønland og verden.

2030

Vision

Vi vil være den førende business school i Arktis.

Vi vil etablere et campus af internationalt format, indgå i samarbejder globalt og tiltrække internationale studerende og medarbejdere.

Greenland Business School

Hvad vil vi opnå?

Strategiske pejlemærker

1.

Et moderne campus af international standard.

 

Vi vil etablere et moderne og hjertevarmt campus, der danner rammerne for studieliv og undervisning, og som er et trygt samlingspunkt for alle skolens studerende - ikke mindst dem, der studerer langt fra familie og venner. Campus skal være et socialt og kulturelt knudepunkt for studerende på andre uddannelser i Nuuk og for samfundet generelt. Det skal have international formalt, så det kan bidrage til at tiltrække internationale studerende og undervisere.

2.

Kvalitetsudvikling af uddannelser.

 

Vi vil skabe moderne, fleksible uddannelser på internationalt niveau. Vi vil løbende styrke og udvikle skolens faglige profil med fokus på at fremtidens behov, høj kvalitet i undervisningen og fokus på både faglige og personlige kompetencer. Vi vil løbende evaluere og udvikle vores uddannelser, så de imødekommer både aktuelle og fremtidige udfordringer og opgaver i samfundet og internationale standarder.

3.

Internationale samarbejder.

 

Vi vil udbygge og etablere internationale samarbejder. Vi vil give vores studerende mulighed for at tage uddannelser med internationale profiler. Vi vil gøre GBS til en attraktiv samarbejdspartner for internationale uddannelsesinstitutioner og udbygge mulighederne for udvikling af studerende og undervisere på globalt plan.

4.

Digitalisering.

 

Vi vil være digitaliserede på højt niveau. Digitale redskaber skal være en naturlig del af undervisningen, så de studerende lærer at bruge redskaberne professionelt. Digitale redskaber og procedurer skal være en naturlig del af det administrative arbejde på skolen og understøtte en professionel og effektiv opgaveløsning.

5.

Attraktiv arbejdsplads.

 

Vi ønsker en skole, hvor kvaliteten er i højsædet, og som er en attraktiv arbejdsplads for både ledelse, administration og undervisere. Vi vil sikre, at skolen ledes og drives effektivt og med fokus på medarbejdernes udvikling og trivsel.

Nuværende studerende
0
Uddannelsesretninger
0
Afsluttede uddannelser
0 +