For studerende
Hvad du har brug for at vide?
Greenland Business School har over 40 års erfaring med at få studerende sikkert og trygt igennem deres uddannelse. Vi har undervisere, der brænder for deres fag og som vil bidrage med at klæde dig som studerende bedst muligt både fagligt og personligt.
Vi har en bredt funderet underviserstab, både hvad angår faglig profil og kulturel baggrund, hvilket er med til at sikre en stærk og varieret undervisning.
”Jeg oplever, at Handelsskolen med succes forsøger at indordne sig samfundets ønsker, og hele tiden se på hvilke uddannelser, der giver den bedste synergieffekt med virksomhedernes og arbejdspladsernes krav. Handelsskolen betyder meget for Grønland. Det er en skole, der vokser år for år, og hvor der hele tiden fyldes på med nye tiltag og indsatser. Skolen er i tæt kontakt med erhvervslivet, hvilket sikrer gode jobmuligheder.”
Randi Vestergaard Evaldsen
Akademiuddannelse indenfor International Handel og Markedsføring.
Tidligere formand for Demokraterne, Indkøbschef i Brugseni 2019
Hjælp til praktiksøgning
Greenland Business School vil gerne hjælpe dig som studerende med at komme sikkert og trygt igennem hele din uddannelse.
Flere af vores uddannelser kræver at du selv finder en praktikplads, men hvordan kan du gribe det an, hvis du aldrig har prøvet at søge et job før?
For nogle studerende er det det første job, der skal søges, andre mangler måske noget inspiration – fælles for alle er, at det altid er godt med noget inspiration til, hvordan man bedst muligt søger et job og/eller et praktiksted.
Fem af vore AU-studerende har udarbejdet fem videoer, der kan give dig inspiration og guide dig, hvis du står og skal søge en praktikplads.
Aviaq Nielsen Qvist om
Praktikplads
Der er mange virksomheder at vælge imellem, når det kommer til at finde den rette praktikplads for dig. Det kan være svært at gøre sig de rette overvejelser. Dette har Aviaq Nielsen Qvist selv prøvet, og hun vil derfor gennemgå hvad hun gjorde, og give tips til hvad du også kan gøre.
Mona Jeremiassen om
CV
Dit CV skal være kort og præcist men samtidig fange modtagerens interesse udelukkende ud fra et stykke papir.
Derfor forklarer Mona Jeremiassen hvad der er godt at have med i sit CV, og hvordan man kan sætte det pænt op.
Maritta Andersen om
Ansøgning
Se med når Maritta Andersen viser tips og tricks til den gode ansøgning.
Kevin Møller Johansen om
Forberedelse til jobsamtale
Kevin Møller Johansen vil gennemgå hvordan du kan hjælpe dig selv med at gøre jobsamtale til en god oplevelse.
Marie-Dorthea Bendtsen om
Jobsamtale
Marie-Dorthea Bendtsen giver dig tips til hvordan du kan klare jobsamtalen godt.
En ekstra hånd?
Lektiecafé
På GBS vil vi gerne gå de ekstra skridt for, at du kommer godt igennem din uddannelse. Har du brug for en håndsrækning til dine lektier, kan du derfor få hjælp i vores Lektiecafé. Her møder du nogle af skolens undervisere, som er klar til at hjælpe dig.
Følg med på Lectio og se, hvornår den næste Lektiecafé afholdes.
Samarbejde der udvikler dig
Mentorordning
Som elev eller studerende på GBS har du mulighed for at melde dig som mentor for en anden studerende. En mentor er en person, som er villig til sparre, hjælpe og dele ud af erfaringer, som kan være til gavn for en anden studerende. En mentor kan give sparring og hjælp både til faglige og ikke-faglige emner.
Du har også mulighed for at melde dig som mentee, som er den person, der er tilknyttet en mentor.
Vi tilbyder også, at du kan få en erhvervsmentor – en person fra en virksomhed, der stiller sin erfaring og viden til rådighed for dig.
Er du blevet nysgerrig på vores mentorordning, er du velkommen til at kontakte studievejlederen eller din kontaktlærer.
Studierådet
Vær med til at forme din hverdag
Er du god til at komme med forslag til hvordan hverdagen kan blive bedre for dig og dine medstuderende og har du lyst til at gøre en forskel?
På Greenland Business School har du mulighed for at tage aktiv del i studierådet, som er med til at varetage dine interesser som studerende. Studierådet diskuterer forholdene på skolen og arbejder konstant for at gøre miljøet endnu bedre. Det er en lærerig måde at prøve kræfter med, hvordan du som individ kan arbejde konstruktivt med løsningsforslag – både dem du selv har, samt dem som dine medstuderende kommer med.
Hver klasse vælger en repræsentant og en suppleant til studierådet, for at sikre at alle klasser har lige meget indflydelse.
Studierådet er yderligere repræsenteret i skolens bestyrelse, hvilket betyder, at din stemme vil blive hørt, når der skal træffes vigtige beslutninger omkring skolen.
Studierådet arbejder også med at arrangere fester på skolen, så du har mulighed for at være med til at planlægge, hvordan f.eks. jeres årgang kan være sociale sammen.
Studievejledning
Hvor kan du spørge om hjælp?
Når du, som studerende træder ind af døren på GBS, kan du opleve at møde en ny verden. Du får en hverdag med spændende udfordringer og nye relationer, men også med en masse information, som du skal forholde dig til. Det kan give anledning til tvivl og spørgsmål.
Nogle af dine spørgsmål kan du finde svar på her på hjemmesiden. Ved andre spørgsmål kan du have brug for hjælp fra en af vores ansatte på skolen.
Studieservice
Vores studieservice finder du på første etage i blå bygning.
Kontaktlærer
Hver klasse har tilknyttet en kontaktlærer, som kan hjælpe dig med de studierelevante spørgsmål omkring din uddannelse.
Studievejleder
Vores studievejleder hjælper med spørgsmål omhandlende skolen, studievalg og din personlige situation.
Studievejledningskontoret har åbent alle hverdage kl. 09:00 – 12:00 og igen fra 13:00 – 15:00. Du er også altid velkommen til at ringe på 342551eller skrive til studievejleder@gbs.gl
Studievejlederen har tavshedspligt, så du kan være i tryg under samtalerne.
Ansøgning til uddannelsen foregår via din lokale Majoriaq eller sullissivik.gl
Hvis du vil vide mere om uddannelsen kan du finde mere information i den officielle studieordning. Du er også meget velkommen til at skrive til vores studievejledere på studievejleder@gbs.gl