Nuuk Snow Festival

Greenland Business School styrker det kollegiale fællesskab til Nuuk Snow Festival.

Halvdelen af holdet holder her et velfortjent hvil.

Greenland Business School viser igen deres engagement og fællesskabsånd ved årets Nuuk Snow Festival. Over fire dage deltager skolen aktivt i festivalen, og det er en mulighed for at vise, at Greenland Business School ikke blot er en del af det akademiske miljø, men også en vigtig bidragyder til lokalsamfundet.

På Koloni-havnen formes en imponerende sneskulptur af en hval, der bliver et symbol på den særlige ånd, der præger Greenland Business School. Skulpturen, der er tre og en halv meter høj og næsten lige så bred, bliver til i et samarbejde mellem skolens medarbejdere.

Et fælles projekt

Dagmar Eghøj, kvalitetsmedarbejder på skolen, beskriver oplevelsen som sjov og nævner, at de er en gruppe på tolv personer, der arbejder sammen om at skabe hvalen ud fra en tegning.

Placeringen i konkurrencen er ikke det vigtigste for holdet. Det er glæden ved at skabe sammen og styrke fællesskabet, der virkelig tæller. Deltagerne går ind i konkurrencen med ønsket om at skabe en oplevelse, som alle kan være stolte af, og det lykkes.

”Vi får sat vores samarbejdsevner i spil. Det er vigtigt, at vi hele tiden snakker sammen, så alle ved, hvad planen er, og alle kan bidrage med deres styrker. Jeg bliver på et tidspunkt kastet op på toppen af hvalen, og mine kolleger gør mig tryg. De holder stigen, henter snesko og hepper på mig,” fortæller Dagmar.

Dagmar, der hakkede løs på startdagen – der var nok at give sig i kast med.

I fremtiden vil Greenland Business School fortsætte med at dyrke ånden af fællesskab og engagement, både på og uden for campus. Deres deltagelse i Nuuk Snow Festival er blot én af mange måder, hvorpå skolen viser deres dedikation til både uddannelse og lokalsamfundet.